Wilde Pedique Silver Plus

Wilde Pedique Silver plus is een professionele concept waarmee we beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt.

Wat verstaan wij onder “moderne Teennagel correctie?
Met Wilde Pedique Silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Wilde Pedique Silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet op de teennagel. Dit betekent dat een teennagel correctie met Wilde Pedique Silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

Na analyse van het bestaande probleem zal een zo natuurlijk mogelijke tint uitgezocht worden om de teennagel correctie te realiseren. Het spreekt bovendien vanzelf dat Wilde Pedique Silver Plus eveneens aangewend kan worden om bij verkleurde teennagels een kleur correctie uit te voeren.

Wilde Pedique Silver plus & Mycose.

Wilde Pedique Silver plus een plus voor de wetenschap, onderzoek en ontwikkeling. Deze Wilde Pedique Silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiem dodend component Piroctone Olamine. Testen met Schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een anti bacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti- mycotische componenten nog beter ondersteunt.

Wilde Pedique Silver Plus & French Pedicure.

LCN Wilde Pedique Silver Plus kan eveneens gecombineerd worden met alle modern lak technieken.

Vooral de combinatie met de trendy French is bijzonder geslaagd.


Wilde Pedique Silver Plus Nabehandeling

Het spreekt vanzelf dat de LCN Wilde Pedique Silver Plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom neemt de LCN Wilde Pedique Silver Plus regelmatig te worden bijgewerkt. Maak hiervoor tijdig een afspraak.

“Beter voorkomen dan genezen geldt natuurlijk ook voor u! “